Deelnemers Expeditie Robinson 2024 NLZIET

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024

14 augustus 2024

Vanaf zondag 1 september barst de ultieme survivalstrijd weer los in Expeditie Robinson 2024. Voor het nieuwe seizoen zijn twintig BN’ers naar Maleisië afgereisd. In dit blog stellen we de kandidaten aan je voor.

Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer!

Met NLZIET kijk je tv, live, terug en vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Het enige dat je nodig hebt is internet.

 

Probeer 14 dagen gratis

Billy Dans

De Amsterdamse Billy Dans is een succesvolle zanger en tekstschrijver. Hij schrijft nummers voor bekende artiesten, zoals Mart Hoogkamer, Rapper Donny en Frans Duijts. Tv-kijkers kunnen hem kennen van het populaire programma De Verraders, waar hij in 2023 de winnaar van was. Hij kan dus wel een tactisch spelletje spelen.

Ellemieke Vermolen

Ellemieke Vermolen is ooit begonnen als actrice en was jarenlang presentatrice bij SBS6. Tegenwoordig schrijft ze kookboeken en heeft ze haar eigen kookkanaal op Youtube.

Farja Favardin

Farja Favardin runde een aantal jaar een spraakmakend juicekanaal. Ook nu houdt hij zich nog bezig met de sterren. Hij is werkzaam als online verslaggever bij RTL Boulevard, waar hij de online videoserie Realitea presenteert.

Hamza Othman

Je kunt acteur Hamza Othman herkennen van zijn rollen in Ferry, Costa, H3l en Goede Tijden, Slechte Tijden. Hamza is een echte doorzetter. Als je opgeeft, moet je volgens hem gewoon niet meedoen.

Vincent Visser

Een andere bekende voor GTST-fans is Vincent Visser. Naast zijn rol in GTST, speelde hij ook mee in Brugklas en een aantal bioscoopfilms. Ook is Vincent druk bezig met een carrière als zanger.

Jamie Kazàn

Jamie Kazàn is de vrouw, manager en assistente van illusionist Steven Kazàn. Samen wonnen de twee vorig jaar de Televiezier-Ring Jeugd met hun programma Road to Vegas. De expeditie wordt voor Jamie een nog grotere uitdaging, omdat ze al jarenlang niet zonder haar man is geweest.

Joy van Swieten

Wie het ook moeilijk vindt om een langere tijd zonder partner te zijn, is Joy van Swieten. Je kunt hem natuurlijk kennen van het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, waar hij zijn grote liefde Dani ontmoette. Hij verwacht dat haar missen zijn grootste uitdaging zal zijn tijdens de expeditie.

Julie Reinders

Julie Reinders is mode-ondernemer en fashion designer. Ze doet alles samen met haar tweelingzus Marie. Zo zetten ze samen het modemerk Reinders op. Het is voor Julie dus extra spannend om dit avontuur alleen aan te gaan.

Justine Marcella

Justine Marcella is met haar 53 jaar de oudste deelnemer. Ze wil laten zien dat je ook na je vijftigste nog girlpower hebt. Justine is royalty deskundige en gaat alle talkshow-tafels af om haar kennis te delen.

Ouassima Tajmout

Wie het ook belangrijk vindt om girlpower uit te stralen, is Ouassima Tajmout. Zij is radio DJ, presentator en programmamaker. Ouassima daagt zichzelf graag uit en gaat altijd voor de winst. Expeditie Robinson staat dan ook al een lange tijd op haar bucketlist.

Kieran Badloe

Kieran Badloe is tweevoudig wereldkampion windsurfen en won in 2021 goud op de Olympische Spelen. Kiran neemt graag de leiding, maar wil tijdens de expeditie toch een beetje op de achtergrond blijven.

Kimmylien Nguyen

Kimmylien Nguyen is bekend als één van de Real Housewifes of Amsterdam. Ze heeft een succesvol imperium opgebouwd van nagel- en beautysalons in Amsterdam. Kimmylien heeft Aziatische roots en verwacht daarom dat het eiland voor haar voelt als thuiskomen.

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is content creator. Met haar 700 duizend volgers op TikTok is ze een grote naam op social media. Marijn houdt ervan om zichzelf tot het uiterste te pushen en droomt daarom al jaren van een deelname aan Expeditie Robinson.

Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn heeft tien jaar lang professioneel gebokst. Ze heeft een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2016 en is twee keer Europees Kampioen geworden. Nouchka is een fysiek sterke deelnemer die tegenwoordig werkt als motivational speaker.

Ramon Brugman

Ramon Brugman is tv-chef, patissier en ondernemer. Je kunt hem kennen van de programma’s Binnenste Buiten en Alles op Tafel. De expeditieleden hebben geluk met Ramon, want hij zorgt ervoor dat er altijd een lekkere maaltijd klaar staat.

Rikkie Kollé

Het 23-jarige model Rikkie Kollé is de jongste deelnemer van dit seizoen. Rikkie is vorig jaar veel in de media geweest, toen zij als eerste transvrouw de miss Nederland verkiezing won. Ze vindt het dan ook spannend om met een nieuwe groep mensen op pad te gaan. Mensen hebben vaak vooroordelen over haar, maar ze is vastbesloten om dat te veranderen.

Sergio Hasselbaink

Acteur Sergio Hasselbaink brak door met zijn hoofdrol in de film Sonny Boy. Ook kun je hem kennen van de series Popoz en Mocro Maffia.

Thomas van der Vlugt

Thomas van der Vlugt is één van de drie mannen van StukTV. Hij maakt het programma Het Jachtseizoen en doet de gekste dingen in de serie Onmogelijk. Thomas houdt van het gevoel van adrenaline en is in topconditie.

Timor Steffens

Danser en choreograaf Timor Steffens werkte met grote namen in de muziekwereld. Hij heeft gedanst voor onder andere Michael Jackson, Usher en Madonna. In Nederland is hij vooral bekend als jurylid in verschillende dansprogramma’s.

Ymre Stiekema

Ymre Stiekema reist al tien jaar de wereld rond als topmodel. Ze werkt samen met de grootste merken en is regelmatig te zien op de covers van magazines als Vogue en Cosmopolitan. Toch is ze altijd lekker nuchter gebleven. Zal dit haar helpen tijdens de expeditie?

Kijk Expeditie Robinson live en on demand bij NLZIET

Met deze kandidaten beloofd Expeditie Robinson 2024 weer een sensationeel avontuur te worden. Kijk het nieuwe seizoen vanaf 1 september om 20.00u op RTL 4. Heb je een uitzending gemist? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug. Probeer nu 14 dagen gratis en kijk direct!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

  • Wat is NLZIET?

    NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk NPO Plus, RTL, KIJK en BBC First wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 10 internationale zenders extra.

  • Hoe meld ik mij aan?

    Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

    Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
    Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
    Stap 3: Start de app en log in
    Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

    Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder NPO, RTL, KIJK en BBC First.

  • Hoe werkt de gratis proefperiode?

    Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

  • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

    Je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

  • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

    Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

  • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

    Ja, je kunt NLZIET overal binnen de EU gebruiken.

    Landen waar je NLZIET kunt kijken:

    • België
    • Bulgarije
    • Cyprus
    • Denemarken
    • Duitsland
    • Estland
    • Finland
    • Frankrijk
    • Griekenland
    • Hongarije
    • Ierland
    • IJsland
    • Italië
    • Kroatië
    • Letland
    • Liechtenstein
    • Litouwen
    • Luxemburg
    • Malta
    • Nederland
    • Noorwegen
    • Oostenrijk
    • Polen
    • Portugal
    • Roemenië
    • Slovenië
    • Slowakije
    • Spanje
    • Tsjechië
    • Zweden

    Let op: vanwege de Brexit zijn de (meeste) programma’s niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

    Bovenstaande geldt ook voor Zwitserland. Zwitserland heeft een unieke relatie met de Europese Unie. Het land wordt vrijwel geheel omsloten door EU-lidstaten, maar maakt zelf geen deel uit van de EU. Dit betekent dat NLZIET mogelijk niet volledig werkt in Zwitserland, vanwege uitzendrechten die niet afgegeven zijn voor dit land.

    De Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en Bovenwindse Eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten) behoren niet tot de EU en (een deel van) het aanbod is daar, wegens (ontbrekende) uitzendrechten, mogelijk niet beschikbaar.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis